Πέρα από τον βαθμό, έφυγαν από το Τσίρειο έχοντας και από ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ επιπλέον

Πέρα από τον βαθμό, έφυγαν από το Τσίρειο έχοντας και από ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ επιπλέον

Όπως άφησαν να νοηθεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ, οι δύο προπονητές, Ντούσαν Κέρκεζ και Ιμανόλ Ιδιάκεθ, απαντώντας το ερώτημα που δέχθηκαν από το Themasports.com , για το πως έχει το σκηνικό με τους τραυματίες, ανέφεραν ο καθένας ότι μέσα από το παιχνίδι προέκυψε νέο πρόβλημα για την ομάδα τους.

Από τους γηπεδούχος ο Γκοντάλ και από τους φιλοξενούμενους ο Πλάνας.

Έτσι, εντός της ημέρας, μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις που θα περάσουν οι παίκτες, θα φανεί εάν είναι ανησυχητικοί, σοβαροί, αυτοί οι τραυματισμοί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE