Ομόνοια: «26 χρόνια χωρίς τον Ηλία Πούλλο»

Ομόνοια: «26 χρόνια χωρίς τον Ηλία Πούλλο»

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Ηλία Πούλλου καθώς σήμερα, 22 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 26 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά:

«Συμπληρώθηκαν σήμερα 26 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου, μιας από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του Συλλόγου μας. Στις 22 Οκτωβρίου 1993 έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ επέστρεψε στο σπίτι του από το Οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Ηλίας Πούλλος αν και έφυγε νέος, σε ηλικία 48 ετών, πρόλαβε και άφησε πίσω του ανεκτίμητο έργο. Κατείχε από το 1990 μέχρι την ημέρα του θανάτου του το πόστο του αντιπροέδρου του Σωματείου και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δημιουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το δικό της προπονητικό κέντρο. Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη δημιουργία ένας σύγχρονου αθλητικού κέντρου και με τη δράση του συνέβαλε στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα το 1988-89. Αυτός ήταν και ο λόγος που το αθλητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε το όνομά του, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1945. Το 1968 περάτωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο “Πατρίς Λουμούμπα” της Μόσχας, παίρνοντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και το 1974 εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν ένας ικανότατος και χαρισματικός παράγοντας, ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην οικογένεια της ομάδας μας, αλλά ευρύτερα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE