ΠΑΦΟΣ: Πήγαιναν στο όχημα που έκρυψαν - Συνέδεσαν την δράση τους με καταγγελία που έγινε αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Πήγαιναν στο όχημα που έκρυψαν - Συνέδεσαν την δράση τους με καταγγελία που έγινε αργότερα

Ποσό πέραν των 1,350 ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία βρέθηκαν στην κατοχή δύο ατόμων στην Πάφο.

Τα δύο άτομα, ένας άνδρας 27 ετών και μια γυναίκα 31 ετών εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/10) γύρω στις 22:40 όταν προσέγγισαν σταθμευμένο όχημα κάτω από δέντρα.

Σε έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου ένα κατσαβίδι και ένα ναύλον γάντι και στη κατοχή της 31χρονης χρηματικό ποσό πέρα των 1.350 ευρώ, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Και οι δύο τέθηκαν υπό κράτηση.

Γύρω στα μεσάνυχτα έγινε στο μεταξύ καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας, σε κοντινή απόσταση όπου εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα με το όχημά τους.

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας , κλάπηκαν από αυτήν 30 ευρώ σε κέρματα, ένα δαχτυλίδι με πέτρα, ένα μικρό ασημένιο κουτί, πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν και άλλα τεκμήρια ανάμεσα στα οποία δύο ναύλον γάντια τα οποία παραλήφθηκαν εξετάσεις .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE