ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 16χρονη η Αστυνομία- Δεν επέστρεψε στην παιδική στέγη όπου διαμένει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 16χρονη η Αστυνομία- Δεν επέστρεψε στην παιδική στέγη όπου διαμένει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για άλλη μια φορά η 16χρονη δεν επέστρεψε στο χώρο διαμονής της (πρόκειται για παιδική στέγη) με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν σχετικά την Αστυνομία, που για άλλη μια φορά καλείται να την εντοπίσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα 21/10 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 19/10/2019, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η RΟOZA MIHANRAD, 16 ετών, από το Ιράν.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη φανέλα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE