ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 16χρονη η Αστυνομία- Δεν επέστρεψε στην παιδική στέγη όπου διαμένει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 16χρονη η Αστυνομία- Δεν επέστρεψε στην παιδική στέγη όπου διαμένει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για άλλη μια φορά η 16χρονη δεν επέστρεψε στο χώρο διαμονής της (πρόκειται για παιδική στέγη) με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν σχετικά την Αστυνομία, που για άλλη μια φορά καλείται να την εντοπίσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα 21/10 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 19/10/2019, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η RΟOZA MIHANRAD, 16 ετών, από το Ιράν.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη φανέλα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE