Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Oι κύριες δραστηριότητες και δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά, οι προσπάθειες που καταβάλλονται για διατήρηση της μνήμης και της συνοχής των δημοτών, καθώς και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος,  συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 21/10 αντιπροσωπεία του Κ.Σ. ΕΔΕΚ υπό τον Πρόεδρό Μαρίνο Σιζόπουλο στα προσωρινά γραφεία του Δήμου Κυθρέας στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, Πέτρος Καρεκλάς, και ο Αντιδήμαρχος, Μάριος Ζαμπακίδης.

Από μέρους της ΕΔΕΚ εκφράστηκε η ετοιμότητα για ουσιαστική στήριξη του έργου των κατεχόμενων Δήμων για εκτέλεση του έργου τους, τόσο σε μεμονωμένο όσο και σε συλλογικό επίπεδο με κοινές δράσεις, ιδιαίτερα μάλιστα όσον αφορά τον καίριο τομέα της διαφώτισης με τη διάθεση έγκαιρα κάθε χρόνο των αναγκαίων κονδυλίων για το σκοπό αυτό.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE