Το πάρτι... του Ρούνεϊ και της παρέας του (VIDEO)

Το πάρτι... του Ρούνεϊ και της παρέας του (VIDEO)

Η Αγγλία ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Λιθουανία και φρόντισε να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ».

Οι Άγγλοι επιβλήθηκαν με 4-0 και συνεχίζουν χωρίς απώλειες την πορεία τους προς τα τελικά του Euro 2016. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ και πλησίασε στα δύο γκολ τον Μπόμπι Τσάρλτον.

Ο Γουέλμπεκ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ο Στέρλινγκ στο 58΄. Ενάμιση λεπτό μετά που πέρασε στο παιχνίδι και πραγματοποίησε ντεμπούτο με την Εθνική Αγγλίας, ο Κέιν, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE