Χάρης Αριστείδου ξανά σε ρόλο παρουσιαστή

Χάρης Αριστείδου ξανά σε ρόλο παρουσιαστή

Ξανά σε ρόλο παρουσιαστή ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Αριστείδου καθώς συμφώνησε με το Sigma για ένα νέο ανατρεπτικό travel show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Tv Mania η νέα ψυχαγωγική εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα έχει διασκέδαση και παιχνίδι. 

Η εκπομπή ξεκινάει γυρίσματα τον επόμενο μήνα με πρώτους προορισμούς την Κόστα Ρίκα, τη Σιγκαπούρη και την Ιταλία.

Μετά την περσινή  του απόπειρα σε ρόλο παρουσιαστή στην μεσημεριανή ζώνη του Omega ο αγαπημένος ηθοποιός ετοιμάζεται για κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό.

Έτσι πλέον θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι του Παρισινού, καθώς εκτός από την εκπομπή συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και στην κωμική σειρά ‘’Άλλα λόγια θκειέ παπά’’

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE