Πρωτάθλημα Νέων Γ’ Κατηγορίας: Συνεχίζει αλάνθαστη η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Πρωτάθλημα Νέων Γ’ Κατηγορίας: Συνεχίζει αλάνθαστη η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Με τις αναμετρήσεις της έκτης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας.

Την κούρσα οδηγεί χωρίς βαθμολογικές απώλειες η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, που σήμερα πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη επιτυχία της.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής:

ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Ονήσιλλος Σωτήρας…5-0
Αμαθούς – Ομόνοια Ψευδά…0-3
ΕΝΑΔ – ΑΠΟΝΑ…0-3
Χαλκάνορας – ΜΕΑΠ…1-3

Ο αγώνας Ελπίδα Αστρομερίτη – Κορμακίτης διακόπηκε στο 85ο λεπτό όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές. Στο χρονικό σημείο της διακοπής η Ελπίδα ήταν μπροστά στο σκορ με 6-0.

Ο αγώνας Κούρρης Ερήμης – ΠΟ Ξυλοτύμπου δεν έγινε λόγω μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο αγώνας Διγενής Ορόκλινης – ΠΟ Ορμήδειας δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχή βροχόπτωση. Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε ο αγώνας Ηρακλής Γερολάκκου – Εληά Λυθροδόντα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE