Ο Ακάρ κατηγορεί τους Κούρδους μαχητές ότι χρησιμοποιούν φωτογραφίες από Βιετνάμ και Αφγανιστάν

Ο Ακάρ κατηγορεί τους Κούρδους μαχητές ότι χρησιμοποιούν φωτογραφίες από Βιετνάμ και Αφγανιστάν

Για fake (ψεύτικες) ειδήσεις κατηγορεί το YPG/PKK (Κούρδους μαχητές Συρίας) ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ υποστηρίζοντας ότι δημοσιεύουν φωτογραφίες από  το Βιετνάμ και το Αφγανιστάν σαν να είναι από τη βόρεια Συρία. 

Σε ομιλία του από την Καισάρεια της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ότι το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού με ένα ειδικό πρόγραμμα μπορεί να εντοπίζει και να αποκαλύπτει τις ειδήσεις αυτές.
 
“Οι ξεδιάντροποι, ανήθικοι, ποταποί βάζουν φωτογραφίες λέγοντας ότι ο τουρκικός στρατός έκανε αυτό και αυτό στα παιδιά και αυτό και αυτό στις γυναίκες. Η μια φωτογραφία αποκαλύφθηκε ότι είναι από το Βιετνάμ, η άλλη από το Αφγανιστάν ή δεν ξέρω από που αλλού”, είπε ο Τούρκος ΥΠΑΜ. 
 
Όπως είπε “αυτή τη φορά με fake ειδήσεις κάνουν λόγο για χημικά”. “Φίλοι, ο τουρκικός στρατός δεν έχει καν ένα γραμμάριο χημικά όπλα. Καθ΄ όλου”, πρόσθεσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE