Ο Ακάρ κατηγορεί τους Κούρδους μαχητές ότι χρησιμοποιούν φωτογραφίες από Βιετνάμ και Αφγανιστάν

Ο Ακάρ κατηγορεί τους Κούρδους μαχητές ότι χρησιμοποιούν φωτογραφίες από Βιετνάμ και Αφγανιστάν

Για fake (ψεύτικες) ειδήσεις κατηγορεί το YPG/PKK (Κούρδους μαχητές Συρίας) ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ υποστηρίζοντας ότι δημοσιεύουν φωτογραφίες από  το Βιετνάμ και το Αφγανιστάν σαν να είναι από τη βόρεια Συρία. 

Σε ομιλία του από την Καισάρεια της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ότι το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού με ένα ειδικό πρόγραμμα μπορεί να εντοπίζει και να αποκαλύπτει τις ειδήσεις αυτές.
 
“Οι ξεδιάντροποι, ανήθικοι, ποταποί βάζουν φωτογραφίες λέγοντας ότι ο τουρκικός στρατός έκανε αυτό και αυτό στα παιδιά και αυτό και αυτό στις γυναίκες. Η μια φωτογραφία αποκαλύφθηκε ότι είναι από το Βιετνάμ, η άλλη από το Αφγανιστάν ή δεν ξέρω από που αλλού”, είπε ο Τούρκος ΥΠΑΜ. 
 
Όπως είπε “αυτή τη φορά με fake ειδήσεις κάνουν λόγο για χημικά”. “Φίλοι, ο τουρκικός στρατός δεν έχει καν ένα γραμμάριο χημικά όπλα. Καθ΄ όλου”, πρόσθεσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!