ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόφαση από τους Αγγελόπουλους στο θέμα προπονητή

ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόφαση από τους Αγγελόπουλους στο θέμα προπονητή

Τα… κλειδιά του Ολυμπιακού στον Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Λιθουανός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ντέιβιντ Μπλατ ως head coach των Πειραιωτών, θα είναι στο τιμόνι τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο κύβος ερρίφθη σε ό,τι αφορά τον προπονητή που θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ο εκλεκτός είναι ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά ως υπηρεσιακός για τα παιχνίδια με Βαλένθια και Ζενίτ, όμως… μονιμοποιήθηκε, έπειτα από απόφαση των ιδιοκτητών της ομάδας, αδελφών Αγγελόπουλων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν ο Κεστούτις Κεμζούρα».

Ο Λιθουανός τεχνικός, έκανε κανονικά σήμερα την προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό και μετά από επικοινωνία που είχε με την διοίκηση, του ανατέθηκε να καθοδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, έχει καταθέσει ήδη τις εισηγήσεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ (προσθήκες και αποχωρήσεις) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερα για την απόκτηση γκαρντ και σέντερ, αλλά και κάποιων παικτών που θα δουν την «πόρτα της εξόδου».

Για την ώρα, ο Ολυμπιακός στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (25/10) με την Μπασκόνια στη Βιτόρια για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όμως δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ώρες να γνωστοποιηθούν οι πρώτες από τις κινήσεις που θα γίνουν σταδιακά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.