ΣΚΗΝΙΚΟ με Τάμαρι – Έφυγε εκνευρισμένος από το ΓΣΠ!

ΣΚΗΝΙΚΟ με Τάμαρι – Έφυγε εκνευρισμένος από το ΓΣΠ!

Αν και ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0, εντούτοις, ο διεθνής Ιορδανός επιθετικός, Μούσα Αλ Τάμαρι, φεύγοντας από τη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ, μετά τον αγώνα με τη Δόξα, παρουσιάστηκε αρκετά εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με όσα άφηνε να νοηθούν τα… είχε με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού που φαίνεται να τον ταλαιπωρεί.

Θυμίζουμε ότι ο Τάμαρι έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό του σημερινού αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE