ΣΟΣΙΝ: Φεύγει από την Κύπρο 17 χρόνια μετά και είχε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με πρώην παίκτη της ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΟΣΙΝ: Φεύγει από την Κύπρο 17 χρόνια μετά και είχε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με πρώην παίκτη της ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Λούκας Σόσιν φεύγει από την Κύπρο και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, Άδωνις Χριστοδούλου τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό ποστ.

«Λούκας Σοσιν μετά από 17 χρόνια στην Κύπρο και παίζοντας σε τρεις ομάδες μας όπου βγήκε 4 φορές πρώτος σκόρερ ήρθε η ώρα να γυρίσει στη πατρίδα του Πολωνία και πέρασε να με αποχαιρέτησει. Στο καλό φίλε μου και σε ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έτσι ξένοι πρέπει να έρχονται για να ανέβει το δύσμοιρο ποδόσφαιρο μας», έγραψε ο Χριστοδούλου στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθεώνοντας ουσιαστικά τον Σόσιν.

Ο 42χρονος σήμερα Πολωνός είχε έρθει στην Κύπρο το 2002 για λογαριασμό του Απόλλωνα και μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα ουκ ολίγες φορές ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία και σε Ανόρθωση και Άρη.

Η ανάρτηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE