Tίποτα σίγουρο για την επιστροφή του Survivor

Tίποτα σίγουρο για την επιστροφή του Survivor

Δεν επιβεβεώνει ο ΣΚΑΙ την επειστροφή του reality επιβίωσης όπως γράφεται.

Τον γύρω του διαδυκτίου έκανε τις τελευταίες μέρες η είδηση ότι το survivor επειστρέφει τον Ιανουάριο του 2020 στην all star εκδοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπέυθινοι του καναλιού δεν επιβεβέωσαν ότι κάτι τέτοιο υσχύει.

Άλλοστε το κανάλι ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα του ’’Big Brother’’ και έχουν σκοπό να βγεί τον Ιανουάριο και να προβάλεται καθημερινά στην prime time του σταθμού, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο την επειστροφή του survivor καθώς εκτός από το big brother θέση στο prime time έχει και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω