Το γύρισε ο Γκουλόν

Το γύρισε ο Γκουλόν

Φιλική νίκη με 2-1 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» πέτυχε η Ομόνοια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκουλόν.

Ο ψηλόσωμος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έκανε την ανατροπή φτάνοντας στη φιλική νίκη.

Στα αξιοσημείωτα για την Ομόνοια η χρησιμοποίηση του Μίκαελ Ποτέ στο βασικό σχήμα. Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενρίκε και η Ομόνοια γύρισε το παιχνίδι με τα δύο γκολ του Γκουλόν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE