Είναι ΠΑΝΤΟΥ ο Μιχαηλίδης! – Συναντήθηκε και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Είναι ΠΑΝΤΟΥ ο Μιχαηλίδης! – Συναντήθηκε και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Μιχάλη Σιεκκερή και Βασίλη Αντωνίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενέστερα το θέμα της νέας νομοθεσίας για τους κανονισμούς λειτουργίας των ιδιωτικών σχολών γυμναστικής.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος, οι λειτουργοί ελέγχου ιδιωτικών σχολών γυμναστικής Δέσποινα Γεωργιάδου και Μιχάλης Τερεζόπουλος, καθώς επίσης ο νομικός σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και η νομικός Μόνικα Δαμιανού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE