Κατακυρώθηκαν οι προσφορές για την ανέγερση του ιατρικού κέντρου στο Δ. Γεροσκήπου

Κατακυρώθηκαν οι προσφορές για την ανέγερση του ιατρικού κέντρου στο Δ. Γεροσκήπου

Στην κατακύρωση των προσφορών  για την ανέγερση ιατρικού κέντρου  στο Δήμο Γεροσκήπου προχώρησε  ο Δήμος,  σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης ανέφερε  πως  κατακυρώθηκαν  οι προσφορές για την ανέγερση ιατρικού κέντρου του Δ. Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου  και θα μπει ο θεμέλιος λίθος.

Το ιατρικό κέντρο θα κατασκευαστεί, όπως είπε,  σε τεμάχιο πλησίον  του κυκλοφοριακού κόμβου της Κολώνης  και αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες από την κατακύρωση του, ενώ το κόστος υπολογίζεται σε 1.800.000 ευρώ. Επεσήμανε δε πως το έργο χρηματοδοτείται κατά τα 4/5 από το Κράτος και θα έχει έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων. 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου το ιατρικό κέντρο,  θα βοηθήσει σημαντικά τόσο τη Γεροσκήπου όσο και τις γύρω κοινότητες της ανατολικής Πάφου, όπως Αχέλειας, Τίμης, Κουκλιών, Αναρίτας και Αγίας Βαρβάρας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».