ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Clasico!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Clasico!

Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημες τοποθετήσεις τους συμφώνησαν για την ημερομηνία του clasico και πλέον ο λόγος πέφτει στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Όλα δείχνουν ότι πάμε για clasico μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα. Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου βρήκαν κοινό σημείο επαφής, που αφορά την διεξαγωγή του ντέρμπι στο Καμπ Νόου την Τετάρτη στις 18 Δεκεμβρίου και πλέον τον λόγο έχει η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Οι δύο σύλλογοι με επίσημες ανακοινώσεις τους ξεκαθάρισαν ότι αμφότερες επιθυμούν ως ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος ντέρμπι στις 18 Δεκεμβρίου και όλα δείχνουν ότι το αίτημα τους θα γίνει δεκτό.

Η Μπαρτσελόνα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν δέχεται αλλαγή έδρας (το ματς του πρώτου γύρου να διεξαχθεί στην Μαδρίτη), ούτε άλλη ημερομηνία, με την «βασίλισσα» να συμφωνεί τελικά μαζί της στην ημερομηνία της 18ης Δεκεμβρίου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE