Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Η άγραφη παράδοση στα σχολεία θέλει τους μελλοντικούς εθνοφορουρούς να γυρίζουν με τις μοτοσικλέτες και να προκαλούν οχληρία στους δρόμους, με την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης των 100 ημερών πριν από την κατάταξη.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ξέφυγαν όταν 600 περίπου μαθητές, ξεχύθηκαν στους δρόμους με τις μοτοσικλέτες και κατέληξαν στο χώρο στάθμευσης της περιοχής Εναερίου στη Λεμεσό.

Ο όχλος των μαθητών άρχισε να πετά, πυρσούς, φωτοβολίδες και καπνογόνα, με αποτέλεσμα να θρυμματίσουν τους υαλοπίνακες αυτοκινήτων και να βάλουν φωτιά σε άλλα.

Οι ίδιοι μαθητές επιχείρησαν να συνεχίσουν το «πάρτι» τους μπαίνοντας στα σχολεία, εντούτοις τους απέτρεψαν καθηγητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE