Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Η άγραφη παράδοση στα σχολεία θέλει τους μελλοντικούς εθνοφορουρούς να γυρίζουν με τις μοτοσικλέτες και να προκαλούν οχληρία στους δρόμους, με την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης των 100 ημερών πριν από την κατάταξη.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ξέφυγαν όταν 600 περίπου μαθητές, ξεχύθηκαν στους δρόμους με τις μοτοσικλέτες και κατέληξαν στο χώρο στάθμευσης της περιοχής Εναερίου στη Λεμεσό.

Ο όχλος των μαθητών άρχισε να πετά, πυρσούς, φωτοβολίδες και καπνογόνα, με αποτέλεσμα να θρυμματίσουν τους υαλοπίνακες αυτοκινήτων και να βάλουν φωτιά σε άλλα.

Οι ίδιοι μαθητές επιχείρησαν να συνεχίσουν το «πάρτι» τους μπαίνοντας στα σχολεία, εντούτοις τους απέτρεψαν καθηγητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE