Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Η άγραφη παράδοση στα σχολεία θέλει τους μελλοντικούς εθνοφορουρούς να γυρίζουν με τις μοτοσικλέτες και να προκαλούν οχληρία στους δρόμους, με την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης των 100 ημερών πριν από την κατάταξη.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ξέφυγαν όταν 600 περίπου μαθητές, ξεχύθηκαν στους δρόμους με τις μοτοσικλέτες και κατέληξαν στο χώρο στάθμευσης της περιοχής Εναερίου στη Λεμεσό.

Ο όχλος των μαθητών άρχισε να πετά, πυρσούς, φωτοβολίδες και καπνογόνα, με αποτέλεσμα να θρυμματίσουν τους υαλοπίνακες αυτοκινήτων και να βάλουν φωτιά σε άλλα.

Οι ίδιοι μαθητές επιχείρησαν να συνεχίσουν το «πάρτι» τους μπαίνοντας στα σχολεία, εντούτοις τους απέτρεψαν καθηγητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Πινδάρου, καθώς η εσωκομματική διαδικασία για την επιλογή του υποψηφίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE