Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Ξέφυγαν μαθητές στον Εναέριο Λεμεσού – Ένας ολόκληρος όχλος τα έσπασε όλα για να σπάσει το «100στάρι»

Η άγραφη παράδοση στα σχολεία θέλει τους μελλοντικούς εθνοφορουρούς να γυρίζουν με τις μοτοσικλέτες και να προκαλούν οχληρία στους δρόμους, με την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης των 100 ημερών πριν από την κατάταξη.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ξέφυγαν όταν 600 περίπου μαθητές, ξεχύθηκαν στους δρόμους με τις μοτοσικλέτες και κατέληξαν στο χώρο στάθμευσης της περιοχής Εναερίου στη Λεμεσό.

Ο όχλος των μαθητών άρχισε να πετά, πυρσούς, φωτοβολίδες και καπνογόνα, με αποτέλεσμα να θρυμματίσουν τους υαλοπίνακες αυτοκινήτων και να βάλουν φωτιά σε άλλα.

Οι ίδιοι μαθητές επιχείρησαν να συνεχίσουν το «πάρτι» τους μπαίνοντας στα σχολεία, εντούτοις τους απέτρεψαν καθηγητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».