ΚΥΠΡΟΣ: '΄Έσβησε΄ για πάντα το χαμόγελο της Έλενας -Η οικογένεια της ανήγγειλε το θάνατο της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: '΄Έσβησε΄ για πάντα το χαμόγελο της Έλενας -Η οικογένεια της ανήγγειλε το θάνατο της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφυγε από τη ζωή η Έλενα Νικολάου, το κορίτσι που προκάλεσε παγκύπρια συγκίνηση με το πρόβλημα υγείας που είχε και τη δύναμη που έδειξε για να νικήσει την αρρώστια που την κτύπησε. 

Η οικογένεια της ανακοίνωσε σήμερα (18/10) ότι η Έλενα δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε με την λευχαιμία. Άφησε την τελευταία της πνοή σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, 'παίζοντας το τελευταίο της χαρτί΄. 

Η είδηση του θανάτου της που έφθασε στην Κύπρο σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συμμαθητές, αλλά και στον κόσμο που την γνώρισε μέσω των Social Media. 

Για την στήριξη της και με την ελπίζα ότι θα επέστρεφε γερή και δυνατή στο σπίτι της οργανωμένα σύνολα είχαν διοργανώσει διάφορες εκστρατείες. 

Εντός των επόμενων ωρών η οικογένεια θα ανακοίνωσει πότε θα φθάσει η σορός της στην Κύπρο. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE