Αύξηση 28,2% στα έσοδα του αιγυπτιακού τουρισμού μέσα σε ένα χρόνο

Αύξηση 28,2% στα έσοδα του αιγυπτιακού τουρισμού μέσα σε ένα χρόνο

Σημαντική είναι η αύξηση που καταγράφει ο αιγυπτιακός τουρισμός μέσα σε ένα χρόνο, όπως αναφέρει σε πρόσφατη μελέτη της, η Κεντρική Τράπεζα Αιγύπτου.
 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη και στο πλαίσιο της δημοσίευσης του ισοζυγίου πληρωμών, καταγράφεται το γεγονός ότι τα έσοδα από τον τουρισμό στη διάρκεια του οικονομικού έτους 2018-2019 ανήλθαν σε 12,6 δις δολάρια, παρουσιάζοντας ποσοστό αύξησης 28,2%.
 
Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο έτος, τα έσοδα του αιγυπτιακού τουρισμού ήταν κατά 2,8 δις δολάρια λιγότερα, μην ξεπερνώντας τα 9,8 δις δολάρια κατά την περίοδο 2017-2018.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE