30χρόνη: Πήγε να το σκάσει απο την Κύπρο με πλαστή ταυτότητα - Την τσάκωσαν στον έλεγχο

30χρόνη: Πήγε να το σκάσει απο την Κύπρο με πλαστή ταυτότητα - Την τσάκωσαν στον έλεγχο

Υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με τη σύλληψη 30χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18:00 χθες (17 Οκτωβρίου 2019) μία αλλοδαπή γυναίκα μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για το Βερολίνο στη Γερμανία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε στους αστυνομικούς μια βελγική ταυτότητα η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστή.


Η γυναίκα συνελήφθη και ανακρίθηκε αναφέροντας ότι τα πραγματικά της στοιχεία είναι ότι κατάγεται από το Κόγκο και πως είναι ηλικίας 30 ετών.

Επιπρόσθετα είπε πως αφίχθη στην Κύπρο μέσω κατεχομένων και από εκεί προμηθεύτηκε την πλαστή βελγική ταυτότητα.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE