ΛΑΡΝΑΚΑ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα

 Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Σερρών στην περιοχή "Καμάρες" της Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 03.11 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμο στην οδό Σερρών στην περιοχή "Καμάρες" της Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.26.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να γίνει χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Παρασκευή (18/10) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE