Νάπολι: «Αγόρασε» το San Paolo για 5+5 χρόνια

Νάπολι: «Αγόρασε» το San Paolo για 5+5 χρόνια

Σε συμφωνία με τον δήμο της Νάπολη για την εκμετάλλευση του γηπέδου για τα επόμενα 5 (+5) χρόνια κατέληξαν οι Παρτενοπέι.

Το θέμα του γηπέδου είναι ανοιχτό εδώ και χρόνια για τη Νάπολι, αφού ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να χτίσει νέο αλλά ποτέ δεν προχώρησε. Παρ’ όλα αυτά, η λύση βρέθηκε. Νάπολι και δήμος συμφώνησαν και υπέγραψαν την Πέμπτη (17/10) για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του San Paolo στους Παρτενοπέι για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ υπάρχει και οψιόν για άλλη μια 5ετία, αν οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρτέρι θανάτου στο Παραλίμνι: Στο στόχαστρο εκτελεστών 34χρονος επιχειρηματίας – Το χρονικό της απόπειρας και οι έρευνες στο «καμένο» όχημα

Καρτέρι θανάτου στο Παραλίμνι: Στο στόχαστρο εκτελεστών 34χρονος επιχειρηματίας – Το χρονικό της απόπειρας και οι έρευνες στο «καμένο» όχημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE