"Παραβίαση εναερίου χώρου" καταγγέλλει η "τδβκ" με αφορμή κάθοδο των ελληνικών F-16

"Παραβίαση εναερίου χώρου" καταγγέλλει η "τδβκ" με αφορμή κάθοδο των ελληνικών F-16

Για "παραβίαση του εναερίου της χώρου" κάνει λόγο η "τδβκ" με αφορμή την παρουσία ελληνικών F-16 σε άσκηση με την Εθνική Φρουρά.

Το "υπέξ" εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι τα τρία αεροσκάφη "παραβίασαν τον εναέριο χώρο της `τδβκ`".
Προσθέτει ότι τα αεροσκάφη αναχώρησαν από την Κρήτη και πέταξαν πάνω από την Λουρουτζίνα, προτού επιστρέψουν στη βάση τους.

Όπως αναφέρει το "υπέξ" έγιναν "διαβήματα" για τις προκλητικές όπως τις χαρακτηρίζει ενέργειες οι οποίες, προσθέτει, θέτουν σε κίνδυνο την σταθερότητα στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE