«ΒΟΜΒΑ» στην Ιταλία: «Συμφώνησε με Μάντζουκιτς»

«ΒΟΜΒΑ» στην Ιταλία: «Συμφώνησε με Μάντζουκιτς»

«Βόμβα» ρίχνει η ιταλική «Il Giornale», αναφέροντας πως ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει φτάσει σε προφωρική συμφωνία με την Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα είναι εντός Ιταλίας, βρήκε ο Μάριο Μάντζουκιτς;

Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τα ιταλικά Μέσα και όπως πρώτη μετέδωσε η «Il Giornale», ο Κροάτης επιθετικός φέρεται να έφτασε σε προφωρική συμφωνία με την Μίλαν για να συνεχίζει εκεί την καριέρα του από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα, για τον 34χρονο φορ φαίνεται πως ενδιαφέρεται η Γιουνάιτεντ αλλά και η Ίντερ, όμως η Γιουβέντους δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να παραχωρήσει τον παίκτη στους «νερατζούρι». Βλέπει, όμως, με… καλό μάτι την προοπτική της Μίλαν και το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή σε αυτή!

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE