Ελεύθερη προπώληση και… περιορισμένος αριθμός

Ελεύθερη προπώληση και… περιορισμένος αριθμός

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία ενημερώνει ότι από την Παρασκευή (18/10) αρχίζει η ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων με Ανόρθωση, ωστόσο ο αριθμός είναι περιορισμένος.Αναλυτικά:

«Σε ελεύθερη προπώληση θα διατίθενται από αύριο Παρασκευή τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και θα ξεκινήσει στις 18:00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων
Εκδοτήρια
– Παρασκευή: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30
– Σάββατο: 09:00 – 14:00

OnlineTicketing: https://bit.ly/2sghwHu
– Μέχρι το Σάββατο η ώρα 14:00
Οι τιμές των εισιτηρίων, όπως έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα
Κανονικό (18+ χρόνων): €15
Μαθητικό (14-18 χρόνων): €10
Παιδικό (μέχρι 14 χρόνων): €1

Τρόποι πληρωμής
Εκδοτήρια: τοις μετρητής & με OMONOIA Wallet by sKash
Online Ticketing: με VISA & με OMONOIA Wallet by sKash

Απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο και κατά την αγορά του εισιτηρίου. Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίου εντός του σταδίου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE