Θα «ΠΙΑΣΟΥΝ» κι άλλους τα «σκάγια», αν…

Θα «ΠΙΑΣΟΥΝ» κι άλλους τα «σκάγια», αν…

Ο Μιχάλης Αργυρού είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση καταγγελιών του Μάριου Παναγή, για χειραγωγημένους αγώνες, πριν μερικά χρόνια. 

Για μεγάλο… κομμάτι της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, τι θα αποφασίσει το Δικαστήριο.

Αν προκύψει καταδικαστική απόφαση, εναντίον του επονομαζόμενου «Superman», θα «πιάσουν» κι άλλους τα «σκάγια»…

Θα μείνουν φοβερά εκτεθειμένα στα μάτια της κοινής γνώμης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν χρειάζεται να μας λένε «μπράβο» μερικοί αναγνώστες, για το ότι οι… σελίδες της World News Media, πρόβαλαν εκτεταμένα τα όσα λέχθηκαν κατά την προχθεσινή ακροαματική διαδικασία.

Είναι υποχρέωση μας προς το αναγνωστικό κοινό, να υπάρχει κάλυψη τόσο σημαντικών γεγονότων.  

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE