Η Βουλή θα τηρήσει τον νέο κανονισμό για τους προϋπολογισμούς των Η.Ο. δηλώνει ο Συλλούρης

Η Βουλή θα τηρήσει τον νέο κανονισμό για τους προϋπολογισμούς των Η.Ο. δηλώνει ο Συλλούρης

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών ότι η Βουλή θα τηρήσει κατά γράμμα τον νέο κανονισμό της Βουλής για την πάροδο 15 ημερών από την έναρξη της συζήτησης του προϋπολογισμού τους από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Δεν πρόκειται να δεχθεί τη δικαιολογία ότι θα μείνουν απλήρωτοι υπάλληλοι, τόνισε προσθέτοντας πως σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η νομοθεσία για την ευθύνη των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι κατά τη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής την 1η Νοεμβρίου θα δώσει για 3η φορά διαβεβαίωση ο επιλαχών στο ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης, που καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής μιλούσε το πλαίσιο της παρουσίας της έκθεσης πεπραγμένων της 3ης Συνόδου της 11ης βουλευτικής περιόδου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

BEST OF TOTHEMAONLINE