ΤΡΙΒΕΙ… τα χέρια του από ικανοποίηση ο Αυγουστή – Πως έχει το σκηνικό με Νσούε, Γιούστε και άλλους πέντε παίκτες

ΤΡΙΒΕΙ… τα χέρια του από ικανοποίηση ο Αυγουστή – Πως έχει το σκηνικό με Νσούε, Γιούστε και άλλους πέντε παίκτες

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα αγωνιστικά νέα, μετά και την προπόνηση της Τετάρτης (16-10).

Αναλυτικά:

«Με τον Έκτορ Γιούστε και τον Εμίλιο Ενσούε να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (16/10) για την ομάδα μας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε με ιδιαίτερη χαρά τους δυο ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και έτσι τους υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Αντίθετα ειδικά προγράμματα ακολούθησαν οι Αντωνιάδης, Βασιλείου, Γκακπέ, Περέιρα και Ψύχας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».