Η Μόσχα αναμένει ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία θα είναι αναλογικές προς τον σκοπό τήρησης της ασφάλειας

Η Μόσχα αναμένει ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία θα είναι αναλογικές προς τον σκοπό τήρησης της ασφάλειας

 Η Μόσχα ελπίζει ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία θα είναι αναλογικές προς τον σκοπό της διατήρησης της ασφάλειας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Πεσκόφ είπε ότι «σεβόμαστε το δικαίωμα της Τουρκίας να λάβει μέτρα για διαφυλάξει την ασφάλειάς της, αλλά αναμένουμε ότι η επιχείρηση [στη Συρία] θα είναι αναλογική προς στον σκοπό της διατήρησης της ασφάλειας».

Υπενθύμισε εξάλλου ότι κατά τη συνομιλία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Τρίτη, ο Ρώσος ηγέτης εξέφρασε την ελπίδα ότι η επιχείρηση δεν θα βλάψει τη διαδικασία πολιτικής διευθέτησης στη Συρία.

Ερωτηθείς πόσο μπορεί να διαρκέσουν οι τουρκικές επιχειρήσεις, ο κ. Πεσκόφ είπε ότι «είναι δύσκολο να πει κανείς οτιδήποτε για το χρονικό διάστημα"

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE