ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πολίτες αναγνώρισαν τα αντικείμενα τους από τις φωτογραφίες -Μεγάλη επιτυχία για το ΤΑΕ Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Πολίτες αναγνώρισαν τα αντικείμενα τους από τις φωτογραφίες -Μεγάλη επιτυχία για το ΤΑΕ Πάφου

Τουλάχιστον είκοσι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών εξιχνιάστηκαν, είκοσι πέντε μέρες μετά το ξήλωμα σπείρας διαρρηκτών στην Πάφο.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 


Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΤΑΕ Πάφου, υπό την εποπτεία του Υπεύθυνου ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, με την ανακριτική ομάδα να συνεργάζεται με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και αστυνομικούς σταθμούς της επαρχίας.

Αμέσως μετά την σύλληψη των μελών της σπείρας, που πρόκειται για οικογένεια Γεωργιανών, την καταμέτρηση ενός τεράστιου όγκου κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην οικία τους και την μετέπειτα δημοσιοποίηση σχετικών φωτογραφιών στα ΜΜΕ, πολίτες αναγνώρισαν τα αντικείμενα τους και επικοινώνησαν με την Αστυνομία.

Από τις Αστυνομικές Αρχές κατασχέθηκαν 101 κινητά τηλέφωνα, 65 κάρτες τηλεφώνων, 30 πορτοφόλια, 34 ζεύγη γυαλιών, 55 ρολόγια χειρός, 18 δέσμες κλειδιών, έξι φωτογραφικές, τρία ρόπαλα, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 25/9, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν έρευνα με βάση δικαστικό ένταλμα έρευνας, στην οικία όπου διαμένουν 27χρονος, 55χρονος και 50χρονη. Πρόκειται για ζεύγος και τον γιο τους. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τα πιο πάνω αντικείμενα, για την κατοχή των οποίων δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Στο κύκλωμα ήταν και τέταρτο πρόσωπο της ίδιας οικογένειας. Εντοπίστηκε την επόμενη μέρα και συνελήφθη.

Οι γονείς και οι δυο γιοι συνελήφθησαν και τέθηκαν αρχικά υπό οκταήμερη κράτηση. Μετά την εκπνοή του δικαστικού εντάλματος κράτησης τους, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα σχετικά με την παράνομη κατοχή περιουσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top