Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς

Το Γκολ στη Ζωή και η Τράπεζα Κύπρου θα επιβραβεύσουν τον Εθελοντισμό και την Κοινωνική Προσφορά ποδοσφαιρικών ακαδημιών


Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμών των Ποδοσφαιριστών Γκολ στη Ζωή σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, θα επιβραβεύουν τον Εθελοντισμό και την Κοινωνική Προσφορά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει. Οι ακαδημίες μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο που θα βρουν στο www.goalstizoi.org.cy.


Οι βραβεύσεις περιλαμβάνουν τέσσερις διαφορετικές ενότητες:
• Περιβάλλον
• Κοινωνική Προσφορά
• Κοινωνική Ένταξη
• Δράσεις Κατά των Διακρίσεων.
Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη της σημαντικότητας του εθελοντισμού στην κοινωνίας μας, αλλά και η ενθάρρυνση της ομαδικής κοινωνικής προσφοράς μέσω του αθλητισμού. Μια δενδροφύτευση, ο καθαρισμός μιας παραλίας, ανακύκλωση, συλλογή αθλητικών ρούχων και παπουτσιών για ενίσχυση άπορων αθλητών, ένας αγώνας με μια ομάδα πληθυσμού που δεν είναι προνομοιούχα, μια ενημερωτική εκστρατεία για το bullying θα μπορούσαν να ήταν πρωτοβουλίες άξιες επαίνου.
Οι ακαδημίες ενθαρρύνονται να λάβουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε δράσεις, αφού μέσω του αθλητισμού στέλνονται πάντοτε τα πιο ηχηρά και σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Κάθε ακαδημία μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα, επεξηγώντας μια δράση της, η οποία αποσκοπούσε στο κοινό καλό. Οι πιο σημαντικές δράσεις θα βραβευτούν σε εκδήλωση μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019 – 2020.
Για υποβολή υποψηφιοτήτων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς στην ιστοσελίδα www.goalstizoi.org.cy
Περισσότερα και στο https://www.facebook.com/goalstizoi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.