Ο ρωσικός στρατός στην εγκαταλελειμμένη βάση των ΗΠΑ στο Μανμπίτζ – «Ας δούμε πώς ζούσαν και τι έτρωγαν» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Ο ρωσικός στρατός στην εγκαταλελειμμένη βάση των ΗΠΑ στο Μανμπίτζ – «Ας δούμε πώς ζούσαν και τι έτρωγαν» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Υλικό από τη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Μανμπίτζ δημοσιοποιεί Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής.

Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του αμερικανικού στρατού από τη Βορειοανατολική Συρία, τον έλεγχο της περιοχής ανέλαβε ο ρωσικός στρατός, ο οποίος ήδη πήρε θέσεις σε χώρους που χρησιμοποιούσαν οι ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε πως ρωσικές δυνάμεις μετά και την… άνοδο του συριακού στρατού της κυβέρνησης Άσαντ στις επαρχίες στα βορειοααντολικά, έχουν αρχίσει περιπολίες σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ενδεχόμενο σύγκρουσης στρατευμάτων του Άσαντ και της Τουρκίας.

Ρώσος ανταποκριτής (Γιάροσλαβ Τροφίμοφ) δημοσίευσε οπτικό υλικό που παρουσιάζει πώς ζούσαν και τι έτρωγαν οι αμερικανοί στρατιώτες που υπηρετούσαν στην Μανμπίτζ («ας δούμε πώς ζούσαν και τι έτρωγαν» είναι το χαρακτηριστικό σχόλιό του). Εδώ να σημειώσουμε πως όπως φαίνεται και από τα πλάνα που παρουσιάζουμε πιο κάτω, οι δυνάμεις των ΗΠΑ εγκατέλειψαν άρον άρον την περιοχή.


Δείτε οπτικό υλικό και φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE