Έριξε τρεις «χυλόπιτες» στη Ρεάλ ο Βενγκέρ!

Έριξε τρεις «χυλόπιτες» στη Ρεάλ ο Βενγκέρ!

Στην αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας στην Άρσεναλ απέρριψε τρεις φορές πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξή του ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μιλώντας στο «Bein Sports», ο Αλσατός τεχνικός σημείωσε ότι στα 22 χρόνια που βρισκόταν στην Άρσεναλ υπήρξε όχι μια, αλλά τρεις φορές που αρνήθηκε πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και όταν ρωτήθηκε για το αν το μετάνιωσε εκ των υστέρων, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπήρχε λόγος να φύγω. Ήμουν στο σωστό μέρος και είχα τη δύναμη που ήθελα να έχω και δεν θα είχα, εάν πήγαινα στη Ρεάλ. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι μερικές φορές, θα μπορούσα να είχα κατακτήσει μεγαλύτερους τίτλους στην καριέρα μου, αλλά δεν το μετανιώνω».

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.