ΕΛΛΑΔΑ: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πίσω από νταλίκα- Νεκρός ο οδηγός

ΕΛΛΑΔΑ: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πίσω από νταλίκα- Νεκρός ο οδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 15/10 στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων

Σύμφωνα με το LamiaReport ένα αυτοκίνητο  «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από βαρύ όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του επιβατικού που σκοτώθηκε ακαριαία.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από Θήβα και Οινόφυτα που ανέλαβαν το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE