ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- ‘Έσβησε’ ξαφνικά 22χρονη- Γενναία απόφαση από την οικογένειά της

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- ‘Έσβησε’ ξαφνικά 22χρονη- Γενναία απόφαση από την οικογένειά της

Σε ηλικία μόλις 22 ετών άφησε την τελευταία της πνοή φοιτήτρια στην κατεχόμενη Κερύνεια, ντύνωντας στα μαύρα και βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

 Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο πρόκειται για την  Kardelen Çetin , φοιτήτρια στο 4ο έτος σπουδών στο τμήμα Αγγλικής φιλολογίας στο λεγόμενο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο της Κερύνειας.

Η άτυχη 22χρονη κατέρρευσε μπροστά στα μάτια συμφοιτητών της πριν από περίπου μία βδομάδα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση χάνοντας τη μάχη για ζωή το βράδυ της Δευτέρας 14/10.

Όπως μεταδίδεται η νεαρή φοιτήτρια «έσβησε» από εγκεφαλική αιμορραγία, με τους συγγενείς της να ενημερώνονται ότι η 22χρονη είναι κλινικά νεκρή. Αμέσως εξέφρασαν την επιθυμία όπως δωρίσουν τα όργανα της όμορφης κοπέλας, σώζοντας έτσι τη ζωή άλλων συνανθρώπων τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.