Η Exxonmobil/Esso Κύπρου συνεχίζει να χαρίζει παιδικά καθίσματα σε νεογέννητα

Η Exxonmobil/Esso Κύπρου συνεχίζει να χαρίζει παιδικά καθίσματα σε νεογέννητα

Η ExxonΜobil/Esso Κύπρου συνεχίζει να χαρίζει παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια ανάπτυξης κουλτούρας ασφαλείας για τους νεαρούς γονείς για διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών τους στο αυτοκίνητο κάτι που φαντάζει υψίστης σημασίας στις μέρες μας εν όψει των τραγικών τροχαίων δυστυχημάτων που συμβαίνουν καθημερινά.

Τι πρόγραμμα εμπίπτει στα πλαίσια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, και παραχωρεί κάθε μήνα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε δικαιούχους γονείς νοούμενου ότι τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνολικά από την αρχή του προγράμματος, παραδόθηκαν πάνω από 4500 καθίσματα σε τυχερούς γονείς.

« Η εταιρική κοινωνική συνείδηση είναι αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας και αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς πυλώνες των δραστηριοτήτων μας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην οδική ασφάλεια καθότι η φύση της δουλειάς μας είναι άμεσα συνυφασμένη με την οδήγηση» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πληροφορίες για τις τυχερές ημερομηνίες σε όλα τα πρατήρια ES

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE