ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη πρώην κοινοτάρχη για άσεμνη επίθεση εναντίον δύο γυναικών

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη πρώην κοινοτάρχη για άσεμνη επίθεση εναντίον δύο γυναικών

Υπόθεση άσεμνης επίθεσης εις βάρος δύο γυναικών σε χωριό της Επαρχίας Πάφου διερευνά η Αστυνομία με την σύλληψη 75χρονου .


Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη πρώην κοινοτάρχης ηλικίας 75 ετών.Η καταγγελία έγινε από δύο γυναίκες ηλικίας 59 και 34 ετών ότι δέχτηκαν άσεμνη επίθεση από τον 75χρονο.

Ο 75χρονος αναμένεται εντός της ημέρας, (15 Οκτωβρίου) να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE