ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Λευκωσία - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Λευκωσία - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 63χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στην Πάφο στις 13 Οκτωβρίου 2019.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2μ.μ. όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 63χρονο, ο οποίος προσπαθούσε πεζός, να διασταυρώσει το δρόμο.

Ο τραυματίας 63χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα αυχένα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την Δευτέρα (14/10) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.