ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα οι Θουκής Θουκυδίδης (πρόεδρος), Γιάννος Χρυσοστόμου (Α΄ Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής πρόεδρος), Κωνσταντίνος Παναγιώτου (Γενικός Γραμματέας).
Στην Αθήνα είναι και ο ποδοσφαιριστής, Ιωάννης Κωστή, όπως και ο εκπρόσωπος του (μάνατζερ), Δημήτρης Μασιάς.
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το συμβόλαιο που θα υπογραφτεί είναι διάρκειας 5 ετών, με τη Νέα Σαλαμίνα να βάζει στο ταμείο της το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ περίπου, ενώ θα έχει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως των 15%.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις