«Ήμουν καλλιτέχνης στο γήπεδο, να πάνε να γ@@@ν»

«Ήμουν καλλιτέχνης στο γήπεδο, να πάνε να γ@@@ν»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε συνέντευξη, που παραχώρησε εκθείασε τον εαυτό του και «επιτέθηκε» σε όσους τον κατέκριναν στο διάστημα που αγωνιζόταν στην Αγγλία.

Ειδικότερα, ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός, μεταξύ άλλων και του ΠΑΟΚ, είπε ότι «Δεν το είχα συνειδητοποιήσει στην αρχή, αλλά ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα να κάνω κάτι το διαφορετικό. Αν με έβλεπες, δεν θα κοιμόσουν ούτε θα έκλεινες την τηλεόραση. Μπορεί να ήταν μια μικρή κίνηση, μια λεπτομέρεια, το πώς θα κοντρόλαρα ή θα άγγιζα την μπάλα.

Ήθελα να λέει ο κόσμος »ω, θέλω να το προσπαθήσω αυτό». Μετά έβλεπες ότι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαινόταν. Είχα τον τρόπο μου να βλέπω το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί ο καθένας να το βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Εννοείται πως δεν μπορείς να παίζεις με 11 καλλιτέχνες στο γήπεδο. Δεν μπορεί να γίνει, δεν χρειάζεσαι 11 σαν εμένα».

Ακόμα ο Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στους καλύτερους συμπαίκτες που είχε όσο βρισκόταν στην ενεργό δράση. «Ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Ρόμπι Κιν. Ακόμη κι αν δεν μιλάγαμε πολύ εκτός γηπέδου, υπήρχε σεβασμός για όσα έκαναν μέσα στο γήπεδο. Έβλεπε ο καθένας τι κάνει ο άλλος και βοηθούνταν να γίνει καλύτερος ο ίδιος.

Στη Λεβερκούζεν είχα έναν συμπαίκτη που λεγόταν Φράνκα. Σκοράραμε μαζί πολλά γκολ. Μια σεζόν διαλύσαμε την Μπάγερν με 4-1, με δύο γκολ ο καθένας. Έξω απ΄ το γήπεδο δεν λέγαμε λέξη, επειδή δεν μιλούσε αγγλικά ή γερμανικά, αλλά όταν μπαίναμε σε αυτό ήταν λες και κοιμόμασταν μαζί».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που του ασκήθηκε στο διάστημα της παρουσίας του στην Αγγλία. «Υπάρχουν τώρα 6-7 ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου, που τρέχουν λιγότερο απ΄ όσο έτρεχα εγώ. Αλλά όταν επισημαίνεις κάτι, αυτό μένει, ακόμα κι αν δεν είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και προσπαθούν να φανούν έξυπνοι. Μπορούν να πάνε να γα@@@ούν. Τσέκαρα τα στατιστικά μου και έκανα 10-11 χλμ. σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.