Μήνυμα με νόημα από Μονγκερίνι για Τουρκία: «Συμφωνία για Βορειοανατολική Συρία και κυπριακή ΑΟΖ»

Μήνυμα με νόημα από Μονγκερίνι για Τουρκία: «Συμφωνία για Βορειοανατολική Συρία και κυπριακή ΑΟΖ»

Μήνυμα με νόημα από την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φεντερίκα Μονγκερίνι.

Γύρω στις 14:30 (14/10) ενημέρωσε μέσω tweeter ότι στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπήρξε συμφωνία ως προς τους χειρισμούς για την εισβολή της Τουρκίας στην Βορειοανατολική Συρία αλλά και σε ό,τι αφορά τις παραβιάσεις της χώρας στην κυπριακή ΑΟΖ.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλήρως ενωμένη» σημειώνει με νόημα.

Στο συμβούλιο που άρχισε το πρωί οι 28 Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ επρόκειτο να συζητήσουν τη στάση της Τουρκίας σε σχέση με τα τεκταινόμενα σε Συρία και κυπριακή ΑΟΖ, προκειμένου να καταλήξουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις, κάτι που έγινε αν κρίνουμε από τα όσα έγραψε η Μονγκερίνι έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE