Τμ. Μετεωρολογίας: Έρχονται βροχές

Τμ. Μετεωρολογίας: Έρχονται βροχές

Σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και την Τετάρτη (16/10).

Το απόγευµα της Δευτέρας (14/10) παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα δυτικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Το βράδυ θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (15/10) παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (16/10), την Πέµπτη (17/10) και την Παρασκευή (18/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο για να φτάσει µέχρι την Παρασκευή κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE