ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ‘ΕΝΕΡΓΩ’: Ένσταση στην κράτηση Γεωργίου – «Το Γρ. Ευημερίας έχει κόντρα με το κίνημα»

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ‘ΕΝΕΡΓΩ’: Ένσταση στην κράτηση Γεωργίου – «Το Γρ. Ευημερίας έχει κόντρα με το κίνημα»

Ένσταση στην κράτηση του πελάτη του, έφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του Λευτέρη Γεωργίου, το πρωί της Δευτέρας (14/10) όταν αυτός προσήχθη στο Επ. Δικαστήριο Λεμεσού, για να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Η υπεράσπιση του προέδρου του κινήματος «ΕνΕργώ» μετά την παρουσίαση των γεγονότων προς το δικαστήριο, τόνισε ότι δεν δικαιολογείται η κράτηση του πελάτη του, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ο δικηγόρος του κ. Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι η όλη υπόθεση στηρίχθηκε σε κατηγορίες του Γραφείου Ευημερίας το οποίο, όπως σημείωσε, ως γνωστό έχει κόντρα με το κίνημα «ΕνΕργώ».

Θυμίζουμε ότι τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του κ. Γεωργίου είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Την σύλληψη του Λευτέρη Γεωργίου, ακολούθησαν οι συλλήψεις άλλων τριών προσώπων. Πρόκειται για ιδιοκτήτη και υπάλληλο ξενοδοχείου, ηλικίας 57 και 65 ετών αντίστοιχα και έναν 76χρονο. 

Να σημειωθεί πως η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.