Προκαταρκτική συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων για ανάπτυξη στρατευμάτων

Προκαταρκτική συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων για ανάπτυξη στρατευμάτων

«προκαταρκτική συμφωνία» με τη Δαμασκό περιορίζεται στην ανάπτυξη του συριακού στρατού κατά μήκος των συνόρων, ανέφερε κορυφαίος Κούρδος αξιωματούχος, λέγοντας πως οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για πολιτικά ζητήματα αργότερα.
 
Ο Badran Jia Kurd δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι η συμφωνία προβλέπει ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις θα εισέλθουν σε παραμεθόριες περιοχές, από την πόλη Μανμπίτζ μέχρι το Ντερίκ στα βορειοανατολικά της χώρας.
 
Είπε επίσης ότι οι κουρδικές αρχές είναι αναγκασμένες να εξεύρουν τρόπους για να προστατεύσουν την περιοχή μετά την απόφαση των ΗΠΑ να δώσουν το «πράσινο φως» για μια τουρκική επίθεση στην περιοχή.
 
Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE