Απίστευτη γκίνια για Ομόνοια! Μετά τον Ουζόχο, ανησυχία και για Παναγή - VIDEO

Απίστευτη γκίνια για Ομόνοια! Μετά τον Ουζόχο, ανησυχία και για Παναγή - VIDEO

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ουζόχο στο ματς της Εθνικής Νιγηρίας και ο Κωνσταντίνος Παναγή αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου.

Ο Κύπριος πορτιέρο της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο σε μια προσπάθεια του να ντριμπλάρει τον επιθετικό της Ρωσίας και έμεινε για λίγο στο έδαφος κρατώντας το γόνατο του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δεν… μασάει ο Ουζόχο – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τραυματισμό με ΔΥΝΑΤΟ μήνυμα: «Πιστέψτε το…»

Ο Παναγή προσπάθησε να συνεχίσει όμως στο 40ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Πάρντο να παίρνει την θέση του.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Παναγή στο ThemaSports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE