ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη και ο 76χρονος που αναζητείτο – Ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ και άλλοι δύο υπό κράτηση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη και ο 76χρονος που αναζητείτο – Ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ και άλλοι δύο υπό κράτηση

Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση που διερευνάται σε βάρος του προέδρου του κινήματος ΕνΕργώ, ιδιοκτήτη και υπαλλήλου ξενοδοχείου.

Πρόκειται για 76χρονο ο οποίος αναζητείτο από τις Αρχές.

Σε βάρος του 76χρονου διερευνώνται τα αδικήματα που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα την Κυριακή (13/10) συνελήφθησαν ο Λευτέρη Γεωργίου, πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ, ιδιοκτήτης και υπάλληλος ξενοδοχείου στην Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.