Συγκεκριμένα οι Τούρκοι, χαιρέτησαν στρατιωτικά προς τους οπαδούς τους, τη στιγμή που οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας τους έχουν εισβάλλει στη Συρία, σκορπώντας τον θάνατο, ακόμη και σε άμαχους πολίτες.
Η UEFA και η FIFA είναι ιδιαιτέρως αυστηρές σε τέτοιου είδους κινήσεις, με τον επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Φίλιπ Τάουνσεντ να τονίζει: «Δεν έχω δει τι έχει συμβεί με τους Τούρκους ποδοσφαιριστές και τη χειρονομία που μπορεί να εκληφθεί ως προβοκατόρικη. Οι κανονισμοί απαγορεύουν οποιαδήποτε αναφορά σε πολιτική ή θρησκεία. Σας εγγυώμαι ότι θα εξετάσουμε σοβαρά το περιστατικό…».
Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με το θέμα και αν η Τουρκία πληρώσει με κάποια τιμωρία την απαράδεκτη αυτή κίνηση των ποδοσφαιριστών, αλλά και των υπόλοιπων μελών της αποστολής.
sportime.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com