Τραμπ: «Είμαστε έτοιμοι για την επιβολή ισχυρών κυρώσεων στην Τουρκία - Μείνετε συντονισμένοι!»

Τραμπ: «Είμαστε έτοιμοι για την επιβολή ισχυρών κυρώσεων στην Τουρκία - Μείνετε συντονισμένοι!»

Με αυστηρές κυρώσεις απειλεί ξανά την Τουρκία, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας της εισβολής στη Συρία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με πολλά μέλη του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένων των Δημοκρατικών.

«Είμαστε έτοιμοι για την επιβολή ισχυρών κυρώσεων στην Τουρκία. Το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο να τα περάσει και μπορεί να επιδιωχθεί πρόσθετη νομοθεσία» ανάφερε στο Twitter o Αμερικανός Πρόεδρος.

«Υπάρχει μεγάλη συναίνεση για αυτό. Η Τουρκία ζήτησε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Μείνετε συντονισμένοι!» πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE