ΣΥΡΙΑ: Οι τουρκικοί βομβαρδισμοί βοήθησαν εκατοντάδες υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να δραπετεύσουν

ΣΥΡΙΑ: Οι τουρκικοί βομβαρδισμοί βοήθησαν εκατοντάδες υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να δραπετεύσουν

 Η κουρδική διοίκηση της βόρειας Συρίας υποστηρίζει, πως 785 ξένοι που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος κατάφεραν να δραπετεύσουν από ένα στρατόπεδο στο οποίο και κρατούνταν, μετά από βομβαρδισμούς τουρκικών δυνάμεων.

Κάνοντας ουσιαστική αναφορά στους αντάρτες της Συρίας που υποστηρίζονται από τον τουρκικό στρατό, η κουρδική διοίκηση ανέφερε σε ανακοίνωσή της, ότι «μισθοφόροι» επιτέθηκαν κατά της φρουράς του στρατοπέδου όπου κρατούνταν «στοιχεία του Ισλαμικού Κράτους» και άνοιξαν τις πύλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE